top of page

Di., 15. Okt.

|

's-Hertogenbosch

PREFAB Beurs - Registratie binnenkort beschikbaar!

PREFAB is de vakbeurs - en het kennisplatform - voor professionals in industrieel en modulair bouwen en renoveren. Draagt bij aan kennisdeling en business en ondersteunt zo de doorontwikkeling van prefabricatie en industrialisatie in de bouw- en installatiesector.

PREFAB Beurs - Registratie binnenkort beschikbaar!
PREFAB Beurs - Registratie binnenkort beschikbaar!

Tijd en locatie

15. Okt. 2024, 11:00 – 17. Okt. 2024, 16:00

's-Hertogenbosch, Diezekade 1, 5222 AK 's-Hertogenbosch, Nederland

Over het evenement

In de bouw- en renovatiesector wordt volop geïnnoveerd. Dat moet ook wel, gezien het grote tekort aan arbeidskrachten en de opgave die voortvloeit uit de gemaakte bouw- en klimaatafspraken. Ook op het kostbare vlak van bouwfouten is nog een wereld te winnen.

Industrialisatie, modulair bouwen, digitalisering en pre-fabricage (samen: prefab) zijn ontwikkelingen die daarbij heel goed kunnen helpen. Zij maken sneller, efficiënter en minder foutgevoelig bouwen en renoveren mogelijk.

PREFAB richt zich tot professionals met interesse in off-site bouwen en renoveren. Leveranciers en koplopers in uitvoering binnen de B&U tonen er op de beursvloer hun – direct toepasbare – oplossingen, terwijl de experts in de theaters de bezoekers bijpraten over de laatste ontwikkelingen.

Deel dit evenement

bottom of page